U gaat echt dood

U gaat echt dood

De nederland centrische benadering van de zaken valt pas op als je veelvuldig buiten nederland verblijft, de realiteit haalt de bizarre alternatieve wereld dan in.

Laten we eens een kostenplaatje als denkexperiment nemen:

Dus volgens braaf NL is vieze buitenlucht de schuld van enorme sterfte buiten nederland. Goed, nemen we aan. Wat zijn nou de kosten van de gezondsheidszorg waar al die vieze landen geen last van hebben afgezet tegen bevolkingsgroei?

Braaf nederland betaald zich blauw aan een falende zorg die als resultaat heeft dat je als oudere die de luchtvervuiling heeft overleeft 1 niet pyamadag per week krijgt. Mag dan tot je langlevende leven 20 jaar van genieten. Daarna ga je gewoon dood net zoals iedereen. Nederland krimpt en importeert haat en intolerantie in de hoop dat daarmee het land gered wordt.

Dan neem je zo’n vreselijk land dat niet doet aan gezondheidszorg, waar je gewoon dood gaat wanneer het je tijd is, waar je niet in een pisluier ligt omdat die gewoon niet bestaan en je lijden enorm verkort wordt. Kost geen drol, mag je in elke auto rijden die wil zelfs al rijdt het op stookolie. Maar de bevolkingsgroei neemt zo gestaag toe dat je je meest kanslozen exporteert naar…. Nederland.

Ja. Fijn plan. Beperk je eigen levensvrijheid zodat je het onvermijdelijke, gewoon dood gaan, zo lang mogelijk kan uitstellen ongeacht wat dat kost aan beperkte vrijheid/hoge kosten/verlenging van lijden.

Doe lekker aan mantelzorg (of zoals in de meerderheid gewoon niet want te druk) omdat de zorgkosten voor je ouders onbetaalbaar zijn, klop op je schouders want wat een paradijs je toch leeft als je tussen de 25 en 35 bent en toevallig ook nog eens een baan hebt.

Echt, alleen mensen met de toevallig gunstige genen leven het langst, of ze nou 3 pakjes sigaretten per dag roken, liters alcohol drinken of de hele dag fijn stof lurken. En de rest? Die kan met 15 verschillende medicijnen met heel nare bijwerkingen, medicijnen om bijwerkingen te verlichten toch gewoon dood gaan.

Ik zeg: Succes!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s