Nederland gaat gelukkig ten onder

Nederland gaat gelukkig ten onder

Aan de ‘overheid’

Wellicht is het u in uw overijverige regelzucht ontgaan, maar niet iedereen is in staat of zelfs maar gewillig om naar Nederland te reizen om e.o.a. Digi-ID code op te halen. Hoe gek kun je het verzinnen? Ik moet dus honderden euros uitgeven alleen maar omdat een raamambtenaar er nooit over na heeft gedacht dat het een idiote regeling is?

De laatste keer dat ik in dat vreselijke regelzucht land was wist ik niet hoe snel weer te vluchten. Wat een stank! Wat een aggressief volk! Wat een totaal debiel systeem van openbaar vervoer. En toen moest ik er zijn om een prachtvrouw te ontmoeten. Nu hoor ik dat ik ook al naar Parijs moet reizen om mijn paspoort te verlengen… Goh dat zal me een puist geld schelen in besparingen zeg om consulaat Nice op te heffen als ophaalpunt! Consulaat Nice was een vies oud goor kantoortje met 2 sjacherijnige medewerkers maar iig was het maar een uurtje rijden.

Wat mis ik de chip in mijn vuilnisbak, de boete voor het weggooien van 2 enveloppes in een openbare prullenbak, de illegale NummerPlaatHerkenning, de incompetente politie, het lachtertje wat het woord ’legermacht’ niet waard is, 3300 belastingen, leges, toeslagen, uitgeklede ‘zorg’ tegen hogere premies, belastingen op belastingen om het calimero effect van de Nederlandse politiek te betalen. Ook jammer dat ik niet mee kan betalen aan de koningshow, wel fijn dat ik AWBZ mag betalen waar ik geen aanspraak op kan doen. Gelukkig hoef ik dan weer niet te betalen voor de volstrekt onredenable windfantasien, recyclage buiten nederland algemeen erkent wordt als duurder dan wat het in welke vorm dan ook opbrengt. Gelukkig hoef ik niet mee te maken hoe het land dat ooit nog wel eens wat betekende langzaam steen voor steen wordt afgebroken en lijdzaam afzakt tot de laagste gemene deler.

Wingewest Nederland… Zou me verbijsteren als het binnen een eeuw niet in de 2de wereld land lijst staat. Maar gelukkig voor de politici die het domgehouden schapenvolk telkens weer herkiest… jullie kostje is gekocht. Apres vous le deluge n’est-ce pas?

PS

Vergeet niet over echt belangrijke zaken te discussieren, zoals zwarte piet of bed, bad en bier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s