Ari Shavit, Martin Kramer, Efraim Karsh en . . . . . Lydda, Lydda, Lydda !!!


Martien Pennings

Een inscriptie op de gevel van de Dahmash Moskee, ook wel genoemd “Kleine Moskee”, in Lydda. In het Arabisch staat er: “De moskee werd gesloten als gevolg van de monsterlijke massamoord gepleegd door de bezettingsmacht in 1948 en werd in 1996 gedeeltelijk heropend.” (FotoMartin Kramer)

Eerst een paar inleidende woorden. Er zijn nu een paar maanden verstreken sinds in de zomer van 2014 Ari Shavit zijn New York Times bestsellende Judas-kus aan Israël in de vorm van een cultuur-verraders-boek in een waarachtig links-narcistische zelfmanifestatie-triomftocht langs alle “literaire” hotspots in Amerika en Europa . . . . . eh . . . . . . . verkocht. Ik heb van dat verschríkkelijke boek alle 17 hoofdstukken één voor één geanalyseerd, steeds onder de titel “Het Stockholm-dualisme van Ari Shavit” met het betreffende hoofdstuk-nummer er achter. Wie naar analyse nummer 17 gaat, vindt onderaan nummertje 16 de hyperlinks naar de analyses…

View original post 6,107 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s